donderdag 30 april 2015

MH17 doofpot: Politiek en media zwijgen ons een oorlog met Rusland in


Het gedrag van de politiek en media in de afgelopen dagen is werkelijk om te kotsen! De politiek heeft definitief het deksel op de MH-17 doofpot gedaan, en de zwijgende media legde "de onderste steen" er bovenop, opdat deze voorgoed gesloten blijft. Want vergis je niet, de waarheid is pontificaal in beeld, maar geen media het u vertelt. Zwijgen is ook een keuze!

MH17 slachtoffer nummer 300: De Nederlandse burger

De Derde Wereldoorlog
Het voelt wrang om met 4/5 mei voor de deur aan Nederland te vertellen dat de er een nieuwe oorlog voor de deur staat. Dat MH17 niets anders was dan een uitgelokt incident om een nieuwe oorlog te legitimeren. Maar als de rest zwijgt, neem ik het woord:
Laat ik met 2 korte voorbeelden illustreren hoe eenvoudig de oplossing van "MH17" is. Al eerder schreef ik over Operatie Himmler in reactie op Pieter Klein van RTL Nieuws, over hoe Duitse misleiding de tweede wereld oorlog startte.

Operatie Himmler
Dit was een geheime operatie georganiseerd door de Duitse SS om een Poolse inval op een radiostation op Duits grondgebied te ensceneren, waarmee nazi-Duitsland hun invasie in Polen op 1 september 1939 wilde rechtvaardigen. De operatie werd uitgevoerd op 31 augustus 1939.Hoe werkte dit startschot voor de Tweede Wereldoorlog in de praktijk?

Undercover Duitse eenheden trokken Poolse uniformen aan. Ze overvielen de Duitse radiopost in Gleiwitz en vermoorden de aanwezigen. Vervolgens stuurden ze een anti-Duitse boodschap de ether in en vernielden de zender. Om het plan nog echter te laten lijken hadden de Duitsers een aantal Polen uit de concentratiekampen meegenomen, hen vermoord, Poolse uniformen aangetrokken en achter gelaten op de grenspost. De volgende dag ging Hitler met dit verhaal aan de haal en de media papegaaide dit eenvoudig massaal na. Polen werd binnen gevallen maar na een paar dagen verklaarden Groot-Brittannië en Frankrijk alsnog de oorlog aan Duitsland. WOII was begonnen...


Dan nu een citaat van Robert Parry, waarover ik in diezelfde "dialoog" met Pieter Klein sprak, maar wat hij niet belangrijk genoeg vind om met Nederland te delen:
En waarom wordt er geen ander geluid toegelaten van mensen "uit het veld" die ook wat zinnigs te zeggen hebben? Om een voorbeeld te noemen: Robert Parry!
Niet de eerste de beste, en voor als u hem niet kent, hij staat vooral bekend voor zijn journalistieke rol bij het openbaren van het Iran-contra schandaal. Waarom horen we zijn geluid niet? Laat ik een citaat van hem gebruiken over MH17,
wat hier te vinden is.
"U.S. intelligence agencies do have detailed satellite images of the likely missile battery that launched the fateful missile, but the battery appears to have been under the control of Ukrainian government troops dressed in what look like Ukrainian uniforms."


Ziet u in tegenstelling tot RTL Nieuws wel de gelijkenis?

Gisteren schreef ik nog in al mijn vuur een reactie op het zwijgen van Pieter Klein  en ook Pieter Omtzigt. Want waar de karaktermoord op Professor George Maat al schandalig genoeg was, zorgt het collectief zwijgen van politiek en media ervoor dat ze medeplichtig zijn aan de anti-Rusland hetze, die zal uitmonden in een volgend gewapend en dodelijk conflict. Na George Maat wordt geheel Nederland slachtoffer nummer 300!

Zwijgende politiek en media
En ik begrijp dat de terreur aan propaganda, die Nederland afgelopen jaren te verduren heeft gehad, diepe sporen heeft achtergelaten. Maar leuker kan ik het niet maken, wel makkelijker. We worden een oorlog in gerommeld. De Verenigde staten (VS) en de NAVO hebben Oekraïne gekozen als slachtveld, om Europa een oorlog met Rusland in te duwen. MH17 zal de geschiedenisboeken ingaan als slechts een "incident" in de aanloop naar deze, mogelijk nucleaire, wereldoorlog!

Dat mijn emotioneel geladen uitbarsting afgelopen dagen helemaal zo vreemd niet is werd ineens bevestigd door John Pilger. Dit is net als Robert Parry, een man met journalistieke sporen waar Pieter Klein nog niet bij in de schaduw kan staan, met zijn MH17 onderzoek. Pilger schrijft in heldere taal dat de VS te samen met de andere NAVO-landen Oekraïne als toneel hebben verkozen om een volgende oorlog, nu met Rusland, op basis van falsificaties te verantwoorden.

Ik zal slechts het begin van het artikel plaatsen, wat direct duidelijk maakt waar uw huispropagandisten van RTL Nieuws of de NOS liever over zwijgen. Het artikel "In Ukraine, the US is dragging us towards war with Russia" wil ik u met klem aanraden geheel te lezen, wanneer u de Engelse taal machtig bent. Dit historisch goed onderbouwde verhaal verdient eigenlijk een volledig Nederlandse vertaling op de voorpagina van IEDERE zaterdageditie van de ochtendkranten. Maar ook die zullen zwijgen...

"Why do we tolerate the threat of another world war in our name? Why do we allow lies that justify this risk? The scale of our indoctrination, wrote Harold Pinter, is a "brilliant, even witty, highly successful act of hypnosis", as if the truth "never happened even while it was happening".

Every year the American historian William Blum publishes his "updated summary of the record of US foreign policy" which shows that, since 1945, the US has tried to overthrow more than 50 governments, many of them democratically elected; grossly interfered in elections in 30 countries; bombed the civilian populations of 30 countries; used chemical and biological weapons; and attempted to assassinate foreign leaders.

Washington's role in Ukraine is different only in its implications for the rest of us. For the first time since the Reagan years, the US is threatening to take the world to war. With eastern Europe and the Balkans now military outposts of Nato, the last "buffer state" bordering Russia – Ukraine – is being torn apart by fascist forces unleashed by the US and the EU. We in the west are now backing neo-Nazis in a country where Ukrainian Nazis backed Hitler.
(...)
A popular truism is that "the world changed" following 9/11. But what has changed? According to the great whistleblower Daniel Ellsberg, a silent coup has taken place in Washington and rampant militarism now rules. The Pentagon currently runs "special operations" – secret wars – in 124 countries. At home, rising poverty and a loss of liberty are the historic corollary of a perpetual war state. Add the risk of nuclear war, and the question is: why do we tolerate this?"

Het hele artikel van John Pilger... ik had het niet beter kunnen verwoorden. En binnen deze context is MH17 uit de lucht geschoten. En binnen deze context, met de historische feiten in het achterhoofd, moeten we ook op zoek naar de dader(s) van MH17. Als we daar niet met alle kaarten op tafel naar op zoek gaan, dan zal propaganda ervoor zorgen dat u als een blok achter de regering staat wanneer zij op basis van leugens de volgende oorlog door uw strot rammen.


99,9% zeker dat Rusland het heeft gedaan!
Dit is wat ik van de week proefde op internet. Dat betekent dat bijna ieder ander geluid niet aan zal komen. Dan heeft de propaganda al z'n werk gedaan. En met een kinderlijk eenvoudig volgend "incident" zal de opinie omslaan in 100%, en zal de roep om een nog sterkere reactie dan sancties tegen Rusland het gevolg zijn. U bent in oorlog.

Hoe makkelijk deze psychopaten een leugen verkopen om een oorlog je in te lokken is in het verleden al pijnlijk duidelijk geworden. Maar de geschiedenis lijkt een zwarte vlek voor de politiek en media, want bij herhaling zien ze het nog niet eens als ze er letterlijk mee in hun gezicht worden geslagen.

Na de terroristische aanslag op vlucht MH17 waren de Amerikanen er als de kippen bij om de schuld in de schoenen te schuiven van Rusland. Het regime in Kiev zorgde ervoor dat het geschreeuw werd ondersteund door "bewijzen" van de Oekraïense geheime dienst. Propaganda en leugens waar de politiek en media over zwijgt, terwijl de gelijkenis met Goebbels & Göring en hun Reichtagbrand niet valt te ontkennen.

"Goebbels buitte de brand uit als propagandastunt terwijl Göring de arrestaties dirigeerde."

De leugens van Colin Powell voor de VN veiligheidsraad zorgde ervoor dat de oorlog tegen "boeman Saddam" kon worden gestart. Dat het achteraf allemaal nonsens bleek is van geen enkele betekenis voor de honderdduizenden doden en gewonden die het land nu rijker is. Dit ligt toch nog wel bij iedereen vers in het geheugen mag ik hopen?

Irak kreeg het al eerder voor z'n kiezen toen hen met geslepen propaganda de nek werd omgedraaid. Het was in de tijd van George Bush senior, de papa van G.W. Een oorlog met Irak stond op het programma, maar de publieke opinie aan het thuisfront had nog wat massage nodig. Het propaganda bedrijf Hill & Knowlton  (H&K) regisseerde een mediacampagne (de grootse in haar soort ooit), bedoeld om de Amerikaanse burgers te misleiden en over te halen in te stemmen met het voeren van een oorlog tegen Irak.

Dit was de leugen:
"Al vrij snel ná de eerste Amerikaans-Irakese oorlog zou in 1991 een nieuwe en nog bloediger oorlog uitbreken. Ruim twee maanden nádat de troepen van de Iraakse dictator Saddam Hoessein de grens van het schatrijke oliestaatje Koeweit (dat als een afvallige Iraakse provincie beschouwd werd) waren overgestoken, zat een snotterend meisje achter een microfoon, Nayirah. Alleen haar voornaam werd gegeven, haar achternaam werd uit angst voor represailles tegen de achtergebleven familie niet bekend gemaakt. Het relaas van Nayirah loog er dan ook niet om. Op die 10e oktober 1990 vertelde de dan 15-jarige met betraande ogen haar gruwelverhaal aan de aanwezigen van de ‘House Human Rights Caucus’ in ‘Capital Hill’ in Washington. “I volunteered at the al-Addan hospital,” zei Nayirah, “while I was there, I saw the Iraqi soldiers come into the hospital with guns, and go into the room where babies were in incubators. They took the babies out of the incubators, took the incubators, and left the babies on the cold floor to die.”

In totaal zouden de Irakese soldaten 312 baby’s uit de couveuses gegooid en voor dood achtergelaten hebben. Haar verhaal sloeg in als een bom en bracht een veel grotere beroering teweeg dan de ‘Irakese’ gifgasaanval van 16 maart 1988 op het grensdorp Halabja. De couveusemoord was opnieuw een bewijs van de moorddadigheid van de met Hitler geassocieerde Irakese leider Saddam Hoessein. De Koeweitse verzetsbeweging ‘Citizens for a Free Kuwait’ (CFK) zorgde ervoor dat haar op schrift gestelde verklaring in een door hen goed verzorgde persmap beschikbaar was voor de aanwezige media. Niet alleen in Amerika, maar ook wereldwijd werd het verhaal breed uitgemeten in kranten, TV-en radioshows. De toenmalige president George Bush haalde haar verhaal aan als bewijs van barbaarsheid van het Irakese regime en ‘Amnesty International’ publiceerde een lijvig rapport waarin het wereldwijd aandacht vroeg voor de moord op de couveusebaby’s. Zeven senatoren haalden het ‘couveuse-incident’ aan in hun speeches om hun mede senatoren over te halen om te stemmen voor een ‘oorlogsresolutie’. Zes congresleden lieten zich hierdoor overhalen en het Amerikaanse Congres stemde – met een stemverschil van 5 stemmen – tégen vrede en vóór het voeren van oorlog tegen Irak. Het CFK liet niet na ‘de wereld’ te informeren en was indirect betrokken bij de financiering van een 154 pagina’s tellende paperback met de titel ‘The Rape of Kuwait’ waarin de door Irakese soldaten gepleegde oorlogsmisdaden uitvoerig belicht werden. Het boek werd op ruime schaal en ook in persmappen voor de media beschikbaar gesteld. Het verhaal van Nayirah kreeg wereldwijde aandacht en ze hield op 27 november 1990 een, door het reclamebureau ‘Hill & Knowlton’ georganiseerde en geregisseerde, presentatie voor de Veiligheidsraad. Twee dagen later, op 29 november 1990 namen de Verenigde Naties resolutie 678 aan waarin, onder dreiging van militair ingrijpen, Irak bevolen werd zich vóór 15 januari 1991 uit Koeweit terug te trekken. Irak weigerde hieraan te voldoen en op 16 januari 1991 kwam een tot de tanden bewapend geallieerd leger onder opperbevel van Generaal Norman Schwartzkopf in actie, operatie ‘Desertstorm’ was begonnen. Vier maanden ná de gruwelijke uiteenzetting van Nayirah voor de ‘House Human Rights Caucus’ stortte een leger van 700.000 soldaten, 3.500 tanks, 1.700 vliegtuigen en zo’n 150 oorlogsschepen, waaronder enkele vliegdekschepen, dood en verderf uit over Irak. 250.000 Amerikaanse vechtjassen hadden het boek ‘The Rape of Kuwait’ in de uniformjas, kosteloos beschikbaar gesteld door de ambassade van Koeweit. Een mensenmoord op grote schaal brak los met als triest hoogtepunt de Amerikaanse luchtaanval van 26 en 27 februari 1991 op het terugtrekkende Irakese leger, een bloedbad dat later in de geschiedenis bijgeschreven zou worden als de actie van de ‘Snelweg des Doods’. In een urenlange aanval werden duizenden voertuigen in brand geschoten en vernietigd waarbij de inzittenden letterlijk verkoolden."

En zo zie je maar hoe een paar theatrale krokodillentranen de wereld met een knip in de vingers een oorlog in kan laten stormen. Van een 50/50 opinie tot massale steun voor dood en verderf. Kun je nagaan hoe gevaarlijk die 99.9% is in ons huidige tijdperk? Niet? Dan kijk nog maar eens naar de onderstaande clip, en leg dat maar eens naast de PowellPoint-presentatie of het schandalige optreden van Timmermans met zijn leugens en bedrog voor de VN Veiligheidsraad. MH17 is geflopt, het heeft niet de kettingreactie opgeleverd die was gepland. Dus doe uw gordel maar om, hou je je vast en zet je schrap, want de volgende misleiding voor onze geest staat al klaar om de hoek. Daar kun je gifgas op innemen.Lees, kijk en luister uzelf naar de vrijheid
Er bestaat werkelijk een ongekende hoeveelheid aan informatie op het internet. Artikelen, podcasts en documentaires waardoor je in één moment meer zinvolle informatie tot je krijgt dan via alle Nederlandse media van een week bij elkaar opgeteld.

De podacasts van James Corbett kan ik u in deze aanraden, al is het is geen Mattie en Wietze of vervelende vlotte Whoehaha-sidekick die via de oren je hersenpan insluipt. Dit is waar radio echt om gaat, het delen van kennis voor een betere wereld. Of kijk de documentaires van Metanoia films. Als dit allemaal nieuw voor u is begrijp ik dat uw maag ervan omdraait. Dan is het logisch dat u er in bed over wakker ligt en dit mogelijk liever niet had willen weten. Maar het is de realiteit die u morgen in de ogen staart!

Het collectief zwijgen van de politici en media over de bredere context van Oekraïne wanneer over MH17 gesproken wordt kan ik niet anders opvatten dan crimineel. Zij weten dit namelijk wel allemaal, maar kiezen er bewust voor hier niet over uit de school te klappen. Dus wanneer de volgende leugen onze 99,9% doet omslaan naar een 100%, dan zijn zij hieraan medeplichtig! En de doofpot die Nederland met Oekraïne voor MH17 heeft gecreëerd, laat pijnlijk duidelijk zien dat ze er simpelweg schijt aan hebben. Een dikke FUCK YOU naar iedereen!Fuck the EU
Victoria "Fuck the EU" Nuland is online wel een bekend fenomeen, maar offline niet echt een persoon die prominent in de spotlight wordt gezet. Liever wordt de propaganda overgelaten aan ervaren rotten als John Kerry die vandaag weer zijn MH17-gal mag spuien. Recht in je gezicht wordt een havik uit het oorlogsnest van de VS met liefde een platform gegeven om de wereld verder klaar te stomen tegen Rusland. Vanavond vast en zeker voor u te consumeren via het 8 uur-journaal van de NOS.

Het gebrek aan aandacht voor Nuland en haar partner Kagan, zorgt voor een volledig misplaatste perceptie van het conflict in Oekraïne door de Nederlandse burger. Dat kun je het volk niet kwalijk nemen, maar de zwijgende informatiekanalen wel degelijk. Want de informatie is er gewoon, gratis en voor niets, letterlijk. Lees bijvoorbeeld dit geweldige artikel op Boilingfrogspost.com, een website van Sibel Edmonds. Victoria Nuland & the Balkans, zou voor veel Nederlanders een eye-opener zijn, ware het niet dat de Nederlandse media hier collectief over zwijgt!

Hier een treffende intro over de staat van de huidige journalistiek. Daarna volgen enkele citaten uit het artikel, waarvan ik hoop dat u er iets van opsteekt. Doe er uw voordeel mee, en val niet voor de propaganda die media als De Telegraaf, NOS of RTL Nieuws op u af vuren. Wapen u tegen dit fenomeen door uzelf te informeren, in de breedste zin van het woord. Doorbreek zelf het zwijgen van de politici en media door te lezen en te delen. Want zwijgen is ook een keuze!

Ik wens u veel wijsheid toe.

Citaten uit het artikel over Nuland & de Balkan:
"With regard to the production of geopolitical discourses, the field of critical geopolitics distinguishes between the "intellectuals of statecraft" and the "dissident intellectuals". The intellectuals of statecraft are those whose activities are directed toward the extending and deepening the power of the status quo, whereas the dissident intellectuals endeavor to demystify and deconstruct the existing networks of power and privilege.[1] The former are the creators of official manipulations and lies, while the latter seek to reveal the hidden truths behind them. While the latter write for BFP on a voluntary basis, the former work for the government agencies for a lot of taxpayers' money. This article is about one such intellectual of statecraft and the little known aspect of her geopolitical activities.
(...)
Not surprisingly, this is exactly what happened. Nuland held on to her post and her brand of "diplomacy" appears to have become the norm in the US relations with both the allies and the supposed opponents in Europe and beyond.

Even though Nuland became a high-level functionary of the State Department only about a year and a half ago (she was appointed assistant secretary of state for European and Eurasian affairs in September 2013), she has been active in the US foreign policy establishment for more than two decades.[4] She began her career in the US embassies in Russia and Mongolia and later worked in the US Mission to NATO. From 2000 to 2003, she was the US deputy permanent representative to NATO, and she became the (18th) US permanent representative (ambassador) to NATO from 2005 to 2008. In between the two NATO stints, she advised (who else but) the imperial chief strategist, the US vice president Dick Cheney. Obviously, she has been involved in formulating and implementing the expansionist geopolitical policies of NATO from the late 1990s. In this manner, she contributed a great deal to current political and economic instability on the European continent.
(...)
 If the US foreign policy continues going down the current, ultimately destructive path, I would not be very surprised to see her appointed as the secretary of state in the next presidential administration. While Nuland's geopolitical activities on the rimlands of Russia are well covered by the alternative and anti-imperial media (e.g. distributing monetary aid to the pro-imperial political forces in Ukraine and, more symbolically, cookies to the Maidan protesters),[5] not much has been written about her activities in the Balkans. This article aims to remedy that significant lacuna. In my opinion, the US-NATO extensive involvement in the Balkans is just as important for the success of the overall imperial agenda as the heavily militarized engagement on the borders of Russia and its Central Asian allies.

Lees verder op Nuland in the Balkans"

11 opmerkingen:

 1. 99,9 % is wel erg veel Duif. Dat is maar 1 op de 1000 die denkt dat Rusland het niet heeft gedaan. Maar ok....Ik kan wel eens een kleine enquete houden in het winkelcentrum.

  Vraagje. De elite wil dat Rusland en Europa elkaar kapot maken in een 3e wereld oorlog. Hoe denkt de elite te kunnen overleven in een wereld vol met radioactieve deeltjes ?.Hun DNA gaat ook echt kapot aan de straling, net als bij ons. Bovendien weet het kremlin precies met wie ze hebben te dealen en de russische onderzeeërs kunnen over ter wereld komen zonder dat ze worden opgemerkt. Rockefeller moet echt niet denken dat hij veilig is op zijn landgoed in Chili.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Atoombommen bestaan niet!!! Is een toneelspel om mensen in de angstmodus te houden.

   Verwijderen
  2. Heeft u daar argumenten voor @donqijotte.?

   Uw naam is donquijote, waar vecht u tegen ?

   Verwijderen
  3. @Oligarch
   Mijn argumenten heb ik eens summier in een artikel samengevat. Vooral de link onderaan het artikel zou je aan het denken kunnen zetten. Je kunt zelfs 1 miljoen Euro verdienen als je de werking van een atoombom kunt bewijzen.
   https://donquijotte.wordpress.com/2013/01/09/de-angst-voor-een-niet-bestaande-atoombom/

   Verwijderen
  4. @Oligarch Ik vecht nergens TEGEN. Ik vecht voor een hoger algemeen bewustzijn. Het moet maar eens afgelopen zijn met de "verdomming" van de Westerse samenleving. Het is tijd dat de mensen weer zelf gaan nadenken in plaats van repeteren wat via onderwijs en media wordt geprogrammeerd.

   Verwijderen
  5. Mooi streven donquijotte. We zijn de afgelopen 35 jaar qua diepgang en bewustzijn inderdaad behoorlijk afgegleden.

   Verwijderen
 2. Duif. Bovendien is er nog een verschil tussen weten wie het gedaan heeft en een oorlog beginnen. Die 99,9% van de mensen die menen te weten dat Rusland MH17 heeft neergeschoten of iig verantwoordelijk is voor het neerschieten van MH17 wil geen oorlog met Rusland. Van die 99,9% wil misschien 0,01% oorlog. En dat percentage moet flink omhoog wil je met enig succes een oorlog beginnen.

  Er is nog iets anders. De amerikaanse militairen worden wakker. Zo hebben de militairen gemuit tegen de voorgenomen raket aanvallen van Obama tegen Assad na de false flag gifgas aanval in damascus. Obama moest de aanval afblazen, zeer tegen de zin in van Saoedi Arabië.

  Ik geef toe dat de elite oorlog wil.........maar dat zal toch nog wel even op zich moeten wachten....als het al gebeurd, want wellicht is er in de volgende wo geen enkele overwinnaar, zelfs niet de bankiers en de corporaties.

  Ik acht de kans wel aanwezig dat binnen zeg een jaar Iran en SA openlijk tegenover elkaar oorlog aan het voeren zijn in het midden oosten..Je ziet dat Iran en SA steeds openlijker hun proxies steunen, waarbij SA nu zelf ten oorlog is gestreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een wat meer optimistische visie dan jij Duif en ik kan het mis hebben. Laat er ook geen misverstand over bestaan dat ze ons klaar stomen voor een oorlog, want dat doen ze en dat de onderste steen van MH17 boven moet komen. Al was het maar dat de nabestaande het recht hebben om te weten wie de dader is en...........om zulke afschuwelijke false flags in de toekomst te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed artikel @Grijze Duif alleen jammer dat je "Operatie Himmler"erbij haalt. Voor die zionistische leugen is nog nooit bewijs geleverd en het is dan ook waarschijnlijk een anti Duitse leugen.
  Ik adviseer eens wat YT filmpjes te kijken van Veronica K. Clark
  https://www.youtube.com/watch?v=zgsm1nWVNWs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vanaf 34m24 over Operatie Himmler

   https://www.youtube.com/watch?v=4_F4O2OAl6k

   Verwijderen
 5. Ik reageer later inhoudelijk.

  Maar Oligarch, als je toch de straat op gaat, zou je ze dan meteen willen vragen of ze Edward Snowden kennen? En of ze het erg vinden dat geheime diensten al hun privacy hebben afgepakt?

  Heb je een camera? :-)

  BeantwoordenVerwijderen