zondag 19 april 2015

MH17: Stop de oorlog in Oekraïne! Good rockets (Korte film)


Voor veel van ons Nederlanders is (de) oorlog (in Oekraïne) niet voor te stellen. Velen van ons hebben nog nooit een echt geweer horen schieten, laat staan bommen om onze oren gekregen. En daar mogen we blij mee zijn. Enorm blij. Maar ondanks dat de oorlog in Oekraïne voor ons een abstract begrip is, is het voor de mensen daar een keiharde realiteit van leven of dood.

Zo'n 8 maanden geleden werd voor zo'n 300 mensen aan boord van vlucht MH17, en hun dierbaren, die oorlog ook in één klap realiteit. Eén moment zette honderden levens in ons vrije westen op z'n kop. Onomkeerbaar. De Donbass (Oost-Oekraïne) en het conflict werd hierdoor ook in Nederland ineens bekend. Maar wat weten we nu eigenlijk werkelijk van wat zich daar afspeelt?

Maar de dader voor dit gitzwarte moment leek al snel gevonden, en velen zagen het kwaad van Poetin in deze laffe daad bevestigd. De media speelde hierin een grote rol, want tot op de dag van vandaag dendert de anti-Rusland propaganda campagne in volle vaart door. Er werd een onderzoek gestart, in samenwerking met Kiev, Oekraïne. En onze hoop is gevestigd op de uitkomst van het eindrapport.

Maar ik zal u in het kort mijn blik op de zaak geven.


In Oekraïne is een legitiem gekozen leider afgezet middels een door het westen (inclusief Nederland) gesteunde coup d'etat. Het resultaat was dat het land werd overgenomen door een stel rechts-extremistische fascisten en oligarchen. De mensen in Oost-Oekraïne kwamen in opstand tegen dit tuig en vechten hiertegen tot op de dag van vandaag. Ergens in deze oorlog werd MH17 uit de lucht geschoten, een zuivere terroristische daad! En de daders dienen hiervoor gestraft te worden.

Wat ik me kan herinneren is dat een rebellenleider, Borodai, op de Nederlandse tv zei dat ieder betrokken land welkom was in het gebied om de zaak af te ronden zoals het hoort. Hij gaf zelfs toestemming om gewapende agenten mee te sturen voor de veiligheid. Het regime in Kiev was het hier echter niet mee eens, en in plaats van een tijdelijk staakt het vuren af te kondigen voor dit specifieke gebied werd de strijd voortgezet. Sterker nog, de strijd werd vanuit het Oekraïense leger opgevoerd en de bombardementen op het gebied vol brokstukken, slachtoffers en burgers werd geïntensiveerd. Dit had talloze doden, gewonden en vluchtelingen tot gevolg. Hierdoor werd het "proces" van MH17 onmogelijk gemaakt. De media en onze regering zul je hier echter niet op deze wijze over horen spreken.

Ik vind het een schande dat het westen dit verachtelijke moordlustige regime in Kiev steunt!

Maar weet u wat het is, ik kan praten als Brugman, ik kan met mijn online babbel niet op tegen de kracht van het woord en beeld van de Nederlandse media. Maar om aan te tonen hoe absurd krom het gesteld is in deze kwestie met de Nederlandse media en politiek wil ik toch kort een recente "ontwikkeling" belichten.

Een anti-Poetin journalist wordt vermoord in Moskou en het westen staat op z'n kop. Nu worden er ruim 10 anti-Kiev politici en journalisten vermoord in Oekraïne en het is zo goed als stil. Sterker nog, er wordt geen schande over gesproken, maar er wordt gehint, door het woord van de minister van buitenlandse zaken van Oekraïne te klakkeloos te herhalen, dat Rusland hier wel eens achter zou kunnen zitten.

Het is de wereld op z'n kop!


We worden echt knetterhard genaaid. De waarheid omtrent MH17 komt op deze wijze never ever boven water. De spanningen met Rusland zullen oplopen tot een nieuwe koude oorlog, wat mogelijk zou kunnen uitmonden in een nucleaire oorlog, welke de mensheid van de aarde zou kunnen wegvagen! Had u daar wel eens aan gedacht toen u weer eens hoorde of las dat Poetin zo´n boeman is? En in de tussentijd gaat de slachtpartij in de Donbass gewoon door, zonder dat daar ook maar enige waardevolle aandacht aan wordt besteed.

En omdat de media en politiek in Nederland faalt, en de rest van het westen evenzo, is het aan de alternatieve media op het internet om te brengen wat ze niet willen dat u ziet. Want als de volgende beelden eindelijk bij u door de beeldbuis uw huiskamer binnen komen, dan is het zo over en uit. Dit wil niemand, dit gun je niemand, en dit moet acuut stoppen!

De volgende korte film duurt slechts een paar minuten, maar dit is voor de mensen aldaar al maanden gaande. 6.000 doden, 15.000 gewonden en 1.500.000 mensen op de vlucht. Het zal uw ogen openen, uw maag doen omdraaien en mogelijk uw bloeddruk flink doen stijgen.

Daders: Het moordlustige regime in Kiev!Denkt u na deze beelden maar eens aan onze premier Rutte die maandenlang zweeg over de "Antonov-memo", en het met de Onderzoeksraad voor de Veiligheid pas na een half jaar deelde omdat er in de media commotie over ontstond.

Waarom?

Wie hielden ze hiermee buiten beeld?

In ieder geval niet de Russen of de separatisten!

Heeft u nu nog vertrouwen in een juiste uitkomst door onze geweldige samenwerking met Kiev?

Ik niet...

Dit absurde geo-politieke spel moet onmiddellijk stoppen!

NU!

4 opmerkingen:

 1. Beangstigend, allemaal list en bedrog, weer bevestigd dat politiek een heel vies spelletje is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ging iets mis met reageren.
  Prima stuk G. Duif!
  Hier de link naar persconferentie Borodai waar hij zijn twijfel uit over de goede intenties van het westen. https://youtu.be/lNXf_HncM20?t=5m45s

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En hier de Malesische Kolonel die zeer positief is over de soepele samenwerking tussen het Maleisische team en de seperatisten bij het vinden en veiligstellen van de zwarte dozen.

  Maleisië stuurde 18 juli (een dag na de ramp) meteen een team met deskundigen en militairen om de zwarte dozen op te halen. Tja, Nederland mocht waarschijnlijk niet te voortvarend te werk gaan van de VS. De misselijkmakend slechte smoes dat Nederland zogenaamd niet met de Seperatisten kon onderhandelen omdat dat zou worden opgevat als het erkennen van de seperatisten werd echter door de media als valide argument aan ons verkocht. En wij slikten dat natuurlijk. Nou ja, er kwam in ieder geval geen protest. Nederland moest zich, waarschijnlijk van de VS, houden aan het mediascript zoals dat succesvol is gebleken op 11 september en daarna. Geen feiten, de media bepaalt de werkelijkheid. Ik denk dit omdat de hele ceremoniële dag van nationale rouw en mega opgeklopte mediaspektakel van het terughalen van de stofffelijke resten zo uit de koker lijkt te komen van PR bureau CNN. En toevallig deden die ook de hele dag live verslag vanuit Nederland.

  Maar hier de link naar de positieve woorden van een Maleisische Kolonel. Hieruit blijkt dat de goede wil van Borodai getoond in de eerder genoemde persconferentie meer is dan alleen mooie woorden. De seperatisten wilden heel erg graag dat er serieus, snel en goed onderzoek op gang zou komen. Nederland heeft dit bewust gesaboteerd. Waarom heeft Nederland niet kunnen, of mogen doen wat het meest logische was om te doen?
  http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/07/27/Officers-Separatists-gave-full-cooperation/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de links.

   Vanaf dag 1 is het handelen van NL twijfelachtig, en dat slaat steeds meer om in ronduit onbetrouwbaar, dan wel misdadig...

   Verwijderen