dinsdag 7 april 2015

De Antonov-leugen in de serie-verkrachting die MH-17 heet


Eureka!
Nederland had massaal niet één maar twee "Eureka!-momenten". Het kwaad wat de slachtoffers van MH17 kwaad aan had gedaan kreeg een gezicht! Eureka! Mooi een-tweetje tussen de geheime dienst van Oekraïne en ons OM. U vraagt en wij draaien. Laat ik dit even samenvatten. Kort na de terroristische aanslag bracht de SBu filmpjes met "getapte" gesprekken van de "daders". Jammer voor hen was dit te doorzichtig een geen hond die het kon pruimen. Helaas pindakaas, de doorzichtige propaganda werd overtuigend ontmaskerd. Niet gevreesd, ons OM doet na 8 maanden een oproep: Wie heeft de BUK gezien? Daarin gebruiken ze, je gelooft het niet, tapgesprekken van onze vrienden van de SBu. En warempel, diezelfde SBu herkent vervolgens afgezwaaide Rus. Rusland heeft het gedaan, case closed!

U-bocht
Wanneer een agent op illegale wijze bewijs vergaard, kan dit niet het proces worden ingebracht. Maar sommige info is essentieel om een veroordeling (of wat dan ook) tot een succes te maken. Dan hebben we bijvoorbeeld "M", Meldt misdaad anoniem. De anonieme informatie wordt door M vervolgens naar de juiste afdeling of personen getransporteerd. Gouden vondst! Het stuk bewijs is via een omweg omgetoverd van illegaal naar legaal. Dan heb je altijd goudeerlijke dienders die vroom beweren dat dergelijke praktijken niet worden toegepast. Nou Rob Meerman schreef heerlijk helder over de U-bocht methode in zijn boek "De infiltrant": praktijkverhalen van de man die de leiding had over het eerste Amsterdamse infiltratieteam.


Een variant van deze U-bocht wordt dus door de Oekraïne in de strijd gegooid. Iedereen zou op voorhand sceptisch naar dergelijke bewegingen moeten kijken. Zeker gezien Oekraïne never ever uitgesloten kan worden als dader van de aanslag met bijna 300 doden. Maar ons OM en onze regering lopen hand in hand met hen en accepteren klakkeloos de propaganda! "Sommige critici betwisten de echtheid van de tapes, maar volgens justitie zijn de geluidsopnamen authentiek." citeert het NRC. Sorry, maar dit gaat er bij niet klakkeloos in, no way! Op het woord geloven? Daarvoor heb ik reeds te veel gezien. En dan beelden via Bellingcat? "Buk, Buk, Buk"? Don"t even go there! Wat een gedrogt!Argos en Geenstijl
Maar Alsof 1 Eureka-moment niet genoeg was wist men er nog eentje uit te persen. Argos Radio kwam met een erg zinvolle uitzending. Ze presenteerde een document van een diplomatieke briefing waar al een paar maanden onduidelijkheid over bestond. Nu blijkt dat de kamer niet geheel correct is ingelicht. Geenstijl bracht de maandenlange leugenregen verhelderend in beeld. Maar maak je geen illusies, politici babbelen zich er gladjes uit. Rutte 2 gaat hier echt niet om vallen. Ik heb daar geen geloof in. Maar petje af voor Argos en Geenstijl!
Inhoudelijk bleek de inhoud van deze briefing ook op een ander level voer voor de media. Zie je nou wel, de Russen hebben reeds op 14 juli een Antonov-26 met een Buk-raket vanuit Rusland uit de lucht geknald. Bevestiging van het denkbeeld dat Rusland onze MH17 eenzelfde toekomst schonk. Duidelijker kan het toch niet worden? De "bewijzen" stapelen zich op! Eureka! 


De Antonov-leugen
Op 14 juli werd er in het conflict gebied een Antonov-26 uit de lucht geschoten en de Russen kregen de schuld. Waarschijnlijk een Buk-raket, of iets soortgelijks, vanuit Rusland de grens over geschoten de Oekraïne in. Dit is de algemene consensus tot op dit moment. Het wordt ook nu, met het bekend worden van de briefing, weer aangehaald.

Toen las ik een NOS artikel over MH17, en las het volgende wat mij bevreemde:
"Bovendien wordt het steeds duidelijker dat in de dagen voor de ramp met de MH17 meerdere luchtgevechten plaatsvonden boven Oost-Oekraïne."

Ik dacht WTF!? Een luchtgevecht betekent een gevecht tussen 2 of meer voertuigen in de lucht. Gaan ze me nou vertellen dat de Russen met vliegtuigen de grens met Oekraïne zijn overgestoken, en dat Oekraïne daar geen enkel hard bewijs voor kunnen overleggen? Niet de SBu noch de VS of andere NATO-partners? Een van de grootste hotspots op aarde, maar de intel schiet te kort? Uiterst ongeloofwaardig. De inlichtingen mbt de neergeschoten toestellen bestaan best, maar die ondersteunen de bizarre claim niet. In die tijd werd er van alles gedaan om legitimiteit voor een conflict met Rusland te creëren. De kans om een dergelijk  Russisch onacceptabel optreden uit te buiten was met beide handen aangegrepen. Nonsens dus!


Maar ik las verder en viel bijna van mijn stoel:
"Half juli volgen nog meer opvallende incidenten. Op 14 juli wordt een Oekraïens transportvliegtuig, een Antonov AN-26, neergehaald. Hoewel men er destijds van uitging dat het vliegtuig was neergeschoten vanaf de grond, zegt president Porosjenko van Oekraïne nu dat het toestel is geraakt door een raket die door een ander vliegtuig is afgeschoten. Porosjenko verklaarde dat begin december bij de postume uitreiking van een militaire orde aan de gesneuvelde piloot van de Antonov. Hij bevestigde het in een brief aan de moeder van de piloot. "

En ik altijd maar denken dat het wapen naar keuze een Buk was...

De door de NOS verstrekt link gaat naar een officiële website van de regering van Oekraïne. Nu zijn de meesten onder ons die taal niet bepaald vaardig. Dus wil ik een beroep doen een Engelse vertaling te consumeren:

"President awarded the title of Hero of Ukraine Oleksandr Petrakivskomu military and posthumously - Sergei and Dmitry Krivonosov Mayborody

Dmitry Mayboroda as commander of the crew of the AN-26 from May to July 2014 completed 35 sorties to transport military weapons, material and technical facilities in the area ATO, carried out the evacuation of the wounded and sick. Major Majboroda died July 14 in Krasnodon district, Luhansk region, when his plane was hit by a missile "air-to-air". He tried to control the last aircraft, allowing other members of the crew to evacuate."

Het staat er echt, een Russisch vliegtuig schoot de piloot met zijn Antonov vanuit de lucht met een raket naar het hiernamaals. Deze twee waarheden kunnen nooit naast elkaar bestaan. Dit betekent dat of het "Buk" of het "air-to-air" verhaal onwaar is. Of beide onwaar, dat kan ook nog. Maar dat Oekraïne bij een van de twee verhalen heeft staan liegen, dat lijkt me bij deze evident.De Leugenaars
Dus de politici in Nederland liegen, met de beroepsleugenaar Frans Timmermans als legendarische kers op de taart. Herinnert u zich nog het walgelijke optreden van Frans Timmermans bij de VN-veiligheidsraad? Met z'n krokodillentranen en zijn tsunami aan leugens! Besef je dan even dat die propaganda speech van Timmermans is ingegeven door de media van Oekraïne. Werkelijk om te kotsen! En nu kunnen we dus ook constateren dat de politici van Oekraïne evident liegen!

En al die oh zo "betrokken" politici  te samen tekende dus een zwijgcontract!

Media en oppositie politici
De Oekraïense kanr van het MH17 verhaal had ik nog niet echt belicht gezien. En ook toen ik dit deelde op Twitter met een aantal politici en journalisten bleef het oorverdovend stil.

Ik vind het onbestaanbaar dat zoiets als het onbetrouwbare karakter van een essentiële "partner" geen aandacht krijgt. Zij zijn het, die direct naar Rusland wezen en ook de Buk-theorie opperde. Om vervolgens nog dezelfde dag een disinfo-campagne te lanceren, waar het knip en plakwerk met de tapgesprekken slechts een voorbeeld is. Hoe betrouwbaar is deze partner eigenlijk? In mijn optiek zijn ze nog geen knip voor ogen waard!

Als het bewezen ooit zou worden dat een Buk MH17 uit de lucht haalde, denk dan vooral eens terug aan deze leugens, en bedenk dat Oekraïne zelf ook Buk-systemen in het gebied had, welke zelfs op de 17e juli 2014 actief zijn geweest. Waarom stonden die joekels daar eigenlijk? De separatisten hadden geheel geen luchtmacht om deze tegen te gebruiken?! Sterker nog, de mogelijkheid werd hiermee geschapen dat de separatisten ze in een gevecht buit zouden maken, om vervolgens tegen zichzelf ingezet te zien! Waarom hoor je die versie van het verhaal bijna nergens in Nederland?

Waarom worden de leugens van Oekraïne niet belicht en blijft iedereen maar net doen alsof het normaal is dat een potentiële dader, een hoofdverdachte, onderdeel uitmaakt van het onderzoek? Weet je, geef ze vooral ook de extra optie om door hen ingebrachte informatie uit het eindrapport te weren! Het is echt de wereld op z'n kop! 


Ik kan niet veel meer doen dan een artikel als deze schrijven, en dat delen waar ik kan. Maar ik wil lezers vragen het verhaal ook te delen waar mogelijk. En aan de verslaggevers wil ik vragen het onderwerp op te pakken, uit te werken en met het grote publiek te delen. En heren en dames politici, jullie zitten op het pluche door en voor ons. En het is tijd jullie verantwoordelijkheid te nemen. Dit hoort per direct op de politieke agenda!

En ik begrijp het best hoor. Wanner je zegt dat het hele Buk-verhaal gelogen is, dan ga je in tegen de genoemde consensus, en niets dodelijker dan dat. Je zult door je afwijkende mening maar eens weggezet worden als complotdenker, een Russische troll of een adept van Poetin! Allemaal emblemen die niet bijdragen aan een vruchtbare toekomst als journalist of politicus. Maar die emblemen zijn te verwaarlozen wanner je louter bij de feiten blijft, het is wat het is... Je kunt er ook voor kiezen dat het air-2-air-verhaal nonsens is, dan kies je ervoor de president van Oekraïne, een ons "bevriende" natie, weg te zetten als leugenaar. Met zo'n keuze is het bijna logisch voor de Buk te gaan.

Maar het is mij duidelijk, klip en klaar: Oekraïne liegt dat het scheel ziet!

Eukera!

Alle mensen in het land wil ik vragen om scherp te blijven en het MH17 drama niet als een gesloten doofpot te laten wegzakken in de vergetelheid. Ik hoop oprecht dat de massale aandacht en het gedeeld verdriet niet verdwijnt en we gezamenlijk blijven vechten tot "de onderste steen boven" is!

We zijn het de slachtoffers en hun nabestaanden schuldig...

5 opmerkingen:

 1. google the images of gigerhermanlee✈️ ‏@flgovcand_gig both B777 have been landed safely at UAAA or ZPPP

  BeantwoordenVerwijderen
 2. igerhermanlee✈️ ‏@flgovcand_gig you will leaailorsrn the HOAX that IGOR STREGNOW executed while Putin in black sea Ports abducted 1000;s of Slaves /hostages UKR Sailors all military age

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben jij een dom zielig kneusje. Heb je verstandelijke berperkingen? Vies inteeltmongooltje.

  Ga lekker met je minderwaardigheidscomplex met je dooie moeder spelen met je onzin hier. Wauw, jij leeft echt in een sprookje. Ook de schuld van zionisten zeker?


  Jij moet goed lelijk zijn of echt een mongooltje. Dat ze jou een toetsenbord geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe fucking dom ben jij eigenlijk? Zielig kneusje. Wauw, stumpertje.

  Wie moet zo'n losertje in het dagelijks leven nu serieus nemen? Sukkel.  Wat een fantasiepraatjes. Echt, kots lage mannetjes zoals jou moet je als een stukje stront afvegen van de onderkant van de schoen.


  Heel veel plezier in je fantasiewereldje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, dat iemand de moeite neemt om zo niet inhoudelijk tegen mij persoonlijk tekeer te gaan doet me vermoeden dat ik toch iets zinnigs zeg.

   Als je iets inhoudelijks te melden hebt dan hoor ik dat graag, en zal ik ook inhoudelijk op jou reageren.

   Als je louter die grote mond wilt blijven opzetten, dan nodig ik je bij deze uit voor een face to face momentje.

   Verwijderen