zondag 3 mei 2015

Counter-Intelligence


Na de lichte maar geweldige energizer van gister, Ken Robinson - Scholen doden de creativiteit, is het nu tijd om door te pakken. Vandaar nu een heel ander onderwerp: De geheime diensten. In het licht van de recente ontwikkelingen rondom Edward Snowden en de NSA, "Counter-Intelligence".

De 5-delige documentaire van Metanoia films over de geheime diensten van de Verenigde Staten. Een onmisbaar stuk informatie voor ieders algemene ontwikkeling. Of het nu is om gebeurtenissen uit het verleden te duiden of de meest recente ontwikkelingen in Syrië enigszins op te helderen, dit mag u niet missen.

We zullen hier niet uit de doeken doen wat inhoudelijk allemaal aan bod komt, daar is immers de documentaire zelf voor, om te kijken. Plezier kan ik u met dit zwarte pareltje niet wensen, maar u zult er gegarandeerd iets van opsteken. Wilt u wel graag tevoren lezen over het hoe en wat, dan raad ik u de behandeling van deze reeks op Visionair.nl aan. Hier deel 1, 2, 3, 4, 5 en de extra clip.

Wel even de korte samenvatting zoals Visionair.nl het prima omschrijft:
"Een boeiende documentaire serie over de oorsprong en ontwikkeling van de huidige CIA. Het bevat buitengewoon interessante informatie van vooral oud-CIA leden die nu een boekje open doen over hoe het controle netwerk op het hoogste niveau functioneert.

Alles komt voorbij: geheime diensten die seksfeestjes met minderjarige jongetjes voor staatsleiders organiseren, massale internationale drugshandel door geheime diensten, false flag operaties, het beheren en infiltreren van mainstream media, operatie Gladio in Europa waarbij aanslagen vanuit de VS en de NAVO tegen Europese burgers werden gepleegd, het afglijden van de VS naar een dictatoriale staat waar burgers inmiddels van alle rechten gestript zijn etc.

In de documentaire komen een boel mensen voorbij die zelf in hun leven actief aan deze zaken hebben meegewerkt maar nu terugblikkend er toch wat anders over zijn gaan denken en deze informatie nu vrijgeven om mensen bewust te maken wat er eigenlijk gebeurt op het wereldtoneel achter de schermen.

Werkelijk een bijzonder ontluisterende en belangrijke documentaire serie."


De delen voor u op een rij:

Counter-Intelligence 1 - The Company


Counter-Intelligence 2 - The Deep State

Counter-Intelligence 3 - The Strategy of Tension


Counter-Intelligence 4 - Necrophilous

Counter-Intelligence 5 - Drone Nation

Counter-Intelligence Extra Clip - The Politics of Conspiracy Theory

Geen opmerkingen:

Een reactie posten