vrijdag 28 augustus 2015

KLM en NL media misbruiken MH17: Valentina Lisitsa


Vandaag weer "vol op" aandacht voor MH17, en als het niet anders kan, dan wordt er gewoon weer iets verzonnen, zolang de Russische demonisering maar doorgaat. Valentina Lisitsa haar muziek is in de ban gedaan, op de vluchten van de KLM, om niet gedane MH17-uitspraken.

De volkskrant schrijft: "De vliegmaatschappij bevestigt het besluit via een woordvoerder. 'We zijn er via sociale media op geattendeerd dat Lisitsa sympathie heeft betuigd voor de aanval op MH-17', zegt een woordvoerder. 'Dat is afschuwelijk. We verwijderen haar muziek nu van alle vluchten.'

De copyshop van RTL weet het ongeverifieerde bericht klakkeloos na te braken.
De NOS in de slipstream: "Volgens klagende passagiers heeft ze in tweets sympathie betuigd met de aanslag op vlucht MH17"

Waar de NOS spreekt over "Passagiers", stelt de Volkskrant: "De klacht komt van een actiegroep die stelling neemt tegen artiesten die het regime van Vladimir Poetin steunen."

Nu sluit het een het ander niet uit, want ook een actiegroep kan onder de categorie passagiers vallen. Maar het idee dat het een anti-Poetin actiegroep betreft maakt het een stuk minder neutraal dan passagiers. Wie zijn die passagiers uit de actiegroep? Hoe heet die actiegroep? Waar komen de gelden vandaan om die actiegroep te ondersteunen? Allemaal essentiële vragen die onze informerende liegende media onbeantwoord laten. Ook geen enkel Nederlands medium die Valentina Lisitsa zelf aan het woord laten. Tot zo ver het fenomeen wederhoor...

Wellicht het belangrijkste zinnetje uit het VK artikel is de volgende: "De KLM heeft vervolgens zelf onderzoek gedaan naar de uitlatingen van Lisitsa."

Nou, dan moeten het flinke speurneuzen zijn bij onze royal birds, want er is geen ziel op Twitter die een dergelijke steunbetuiging van Lisitsa kan vinden! Ik daag u uit, want wie dit wel kan vinden bewijst mijn ongelijk. Maar dat gaat niet gebeuren, zoals hier helder wordt weergegeven.

Werkelijk om te kotsen!

Nu, na deze zuivere karaktermoord, eerst maar eens even tot rust komen met wat muziek van Valentina Lisitsa zelf, de meest populaire klassieke artiest op Youtube.


4 opmerkingen:

 1. Another sympathizer of hate promoter Lisitsa reporting without doing any home work. Did you bother to contact the passenger? Her name is all over media including Kremlin media running a smear campaign. Before you make any statements, do basic research work. Though, of course, if your purpose to defend Kremlin propaganda and someone like Lisitsa celebrating terrorists who shot down MH 17, then there is nothing to add.

  The passenger story is here and nobody hides anything as you falsely suggest: http://euromaidanpress.com/2015/08/30/klm-cancels-lisitsa-my-story-of-fighting-hate-and-war-promotion/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Did you even care to read my post? Did you understand the Dutch langharige?
  Please be specific Where i am wrong.
  If you cant, then please go some place else and bother somebody.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Langharige should have been "language"... Sry.

  BeantwoordenVerwijderen