vrijdag 22 oktober 2021

Lisa - Een brief voor de Koning!
Het verhaal van Lisa is schokkend. Zo schokkend, dat het bijna niet te geloven is. Maar er zijn bewijzen. Bewijzen die niet zijn bekeken in een eerlijke rechtszaak. Als je de Argos uitzending luistert, dan val je van je stoel van verbazing met een huilend hart.

Je zou (mogen) verwachten dat de bewijzen in de zaak van Lisa ergens in de loop der jaren onderzocht zouden zijn, maar niets is minder waar. Keer op keer kregen Lisa en haar moeder de deur snoeihard in het gezicht. Maar ze weigeren op te geven, tot op de dag van vandaag. 

Gisteren was Lisa jarig. Voor het eerst in jaren heeft ze géén kaart van haar vader Tim Vos gekregen, de hoofdverdachte in deze gruwelijke misbruikzaak. (Andere genoemde namen zijn bijvoorbeeld René Kiers en Joris Demmink). In mijn ogen heeft dit alles te maken met de gueruilla acties van Huig Plug. Hij is erkend klokkenluider van justitie. Hij zag dat een van de vermeend daders, vader Tim die Lisa een horrorjeugd heeft bezorgd, ondanks dat hij verder geen contact meer had met de kinderen, steevast kaartjes bleef sturen op verjaardagen met "lieve" teksten.

Dit deed de stoppen van Plug doorslaan en hij besloot zich vast te bijten in deze zaak. Hij nam de megafoon ter hand en daalde af naar de woning van Tim Vos, waar hij inmiddels samenwoont met rechter Larissa Alwin, om luidkeels de buren te verwittigen dat er een pedoseksueel monster in de buurt woont. Dat kwam hem duur te staan, want hij werd gedaagd in een kortgeding en moest deze activiteiten stoppen en online alle referenties aan Vos en Alwin verwijderen, op straffe van maximaal 250.000,- Euro! Na een paar dagen lag er al een brief op de deurmat met de mededeling dat hij binnen 2 dagen zo'n 80.000,- Euro moest betalen!

Maar Huig Plug tesamen met Marlies van Muiswinkel, de moeder van Lisa, hebben de strijdbijl er allerminst bij neergelegd. Vol gas gaan ze in de tegenaanval, met video's, foto's en andere acties die voornamelijk via Twitter met het publiek worden gedeeld. Op de verjaardag van Lisa konden we lezen dat dit jaar geen kaart van Tim Vos aan Lisa is gestuurd. Dit alleen al is in mijn optiek pure winst, maar dat was nog niet genoeg...


Zowel Marlies als de oma van Lisa blijken Koning Willem-Alexander uit zijn jeugd te kennen. Ze hebben recent een brief aan hem gestuurd, maar kregen hierop een antwoord wat niet naar tevredenheid van het gezin was. Dus besloten ze om samen met Huig Plug een nieuwe brief aan hem te sturen. Of beter gezegd pakket met daarin een kaart en bewijsstukken, zoals ze deze ook hebben ingeleverd in de recente rechtszaak tegen Plug.

In de onderstaande video's geven ze hierover meer uitleg:Op Twitter deelde Plug video's (1 & 2) over het afgeven van de "brief voor de Koning":Hier bleef het echter niet bij. Zo leverde Huig Plug eenzelfde pakket af voor Piet Hein Donner bij het Vredespaleis (1 & 2):
Ook een pakket voor Thom de Graaf bij de Raad van State (1 & 2):
En last but not least een pakket voor demissionair premier Mark Rutte bij het Ministerie van Algemene Zaken (1 & 2):Lisa gaf de dag na haar verjaardag vier cadeaus weg, pakketjes aan Koning Willem-Alexander, Piet Hein Donner, Thom de Graaf en Mark Rutte. Nadat Het verhaal van Lisa keer op keer van tafel is geveegd, zou deze aktie nu dan eindelijk de gewenste vruchten afwerpen, een oprecht en eerlijk onderzoek? 

Ik hoop het met heel mijn hart. 🙏🏼❤🙏🏼

Wie weet, wordt vervolgd...

Maar voordat ik jullie ga verlaten voor vandaag, wil ik jullie eerst nog even wijzen op het Twitter account Lisa en Lotgenoten. Hierop worden werkstukken/tekeningen/kunstwerken gedeeld van slachtoffers van (ritueel) misbruik. Zelfs zonder verdere context lopen de rillingen over je rug en de tranen mogelijk over de wangen, want het is een uiting van de horror die hen is overkomen.

Gisteren deelde ik al deze werken al in een artikel en ik zal dit proberen te updaten wanneer er nieuwe werken worden gedeeld op dit account.

En als afsluiter nog een opmerkelijk bericht van Huig Plug over een afgelegd pakket van vandaag:

"Heel apart, de man uit de postkamer van Ruttes ministerie van Algemene Zaken ondertekende het ontvangstbewijs met de naam C(or) Ardon maar die (oud hoofd Beveiliging) stond niet in de postkamer!"Of dit oké is of niet, dat weet ik niet, maar ik vond het opmerkelijk genoeg om in de staart van dit artikel te vermelden.

Fijn weekend en stay safe.

2 opmerkingen:

 1. Dank je wel
  heel goed
  op deze manier kan je alle Huig Plug YouTube & Twitter filpjs & tweets veilig stellen , want vroeg of laat gaan ze er alles afgooien .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ontbreekt me aan tijd dit met iedere video te doen, maar het is zeker een goede manier alles veilig te stellen.

   Verwijderen