zaterdag 20 juli 2013

Oproep aan de “verzwijgende” Main Stream Media

Ik maak me zorgen jongens! Echt...Er wordt soms gerefereerd aan een “boiling frog”. Maar wat nu als je prima aanvoelt dat het borrelen in die pan je veel te heet onder de voeten wordt? Je KUNT er niet uit!

De wereld staat op zn kop. We hebben de “krediet crisis”, Landen gaan failliet, het goud is in de war en de IMF heeft hoogtijdagen. Zaden worden gepatenteerd en de giffen slaan ons om de oren. De ene oorlog na de andere en een never ending story genaamd De “War on Terror”.

Je zou verwachten dat dit alles een nare toevalligheid was dat WE, ja, dit is een mondiaal verhaal, in deze hachelijke situatie terecht zijn gekomen. Maar niet is minder waar. In de schaduw van het internet woelen al jaren complot theorieën, maar er is geen ontkennen meer aan…

Het moment is aangebroken dat de media, na jaren ridiculiseren, de handschoenen oppakt en het volk mondiaal mobiliseert om deze bizarre realiteit van tirannie een definitief halt toe te roepen. Maar wees gewaarschuwd, een kat in het nauw maakt vreemde sprongen…

Wat gebeurt er als je de recente gebeurtenissen op een rij zet? Te beginnen met de meest recente foto van de jongste telg uit de Tsarnaev familie die terecht stond voor de bomaanslagen met plofpannen in Boston. Een foto waar hij uit zijn zijn vissersboot stapt om in de boeien geslagen te worden. Weet u nog? Die volledige “lock down” in Watertown om zonder toestemming huis tot huis de bevolking te terroriseren? Maar het was ergens goed voor, de moordenaar werd uiteindelijk na een “shoot out” overmeesterd. Het land was gered en de militaire parade werd onder luid gejoel van “USA, USA, USA!” de wijk uitgewuifd.

tsarnaev
Arrestatie Tsarnaev

Helaas kon de jongen plofkop niet meer praten, want die had in de boot zichzelf een boon door zijn strot gejast. Maar helaas heeft meneer op de “gelekte” foto een glad gebalsemd kinnetje!
Geen grap, zoek de foto maar op!

WTF!!?? denk je dan. Dit zal toch wel breed uit in de media staan, grote koppen met flitsende foto’s? Het is stil…

Niet te geloven maar echt waar, dit blijft blijkbaar exclusief voor de “alternatieve media” in de mysterieuze uiteindes van het digitale universum. Helaas voor Hart van Nederland, sorry The Guardian, dit gaan jullie niet oppikken… En ja, dit heb ik tegen ALLE media in gedrukte vorm, via de radiogolf en op de beeldbuis, die zo mooi plat is!

Prism

Er is een andere zaak aan het rollen gekomen in de afgelopen weken, het PRISM verhaal. Hoe je er ook een draai aan geeft, of het nu wel of niet binnen de Amerikaanse wet past, we kunnen vaststellen dat iedereen eigenlijk goede kans loopt dat zijn of haar gegevens “worden opgeslagen. Ja ook van die van u meneer en mevouw. Natuurlijk heeft u niets te verbergen, maar het staat vast dat we “in feite” in een mondiale politiestaat leven.

Gelukkig zijn daar dan weer theatrale verhoren over door commissies. Daar horen we een hoge pief de term “three-hop query” droppen. De Washington Post vond het niet nodig te vermelden, maar gelukkig pikte The Guardian dit graantje nog even mee. Het komt erop neer dat ze vanaf een terrorist 3 relaties/stappen verder “zoeken”. Nu blijkt uit recent onderzoek dat op het web je in 4,7 stappen iedereen kent, echt iedereen. Dus in 4,7 stappen zou ik Obama kennen, wanneer hij ook zijn eigen Facabookpagina, twitteraccount of email adres heeft. Bedenk dan maar eens hoe vaak u denkt dat er naar u is “gezocht” omdat u 3 stappen binnen de kring van de target staat. Toch mooi dat de openbaringen van Edward Snowden een dergelijk statistiekje naar boven heeft gebracht.

Snowden

Snowden, dat is die man die op een vliegveld in Moskou zit omdat hij nergens anders heen kan, u weet wel, in Rusland. Maar hij blijft fier overeind, met Wikileaks aan zijn zijde. Dat was die website die Amerikaanse oorlogsmisdaden aan het licht bracht, waardoor het brein, Julian Assange, nu levenslang in een buitenlandse ambassade in Londen vast zit. Rusland… las ik op Zaplog.nl niet… ja dat hoorde ik… Ze hebben hun grootste militaire oefening in eeuwen. Maar hey, ‘Full Combat Readiness’, voor minder doen ze het niet.

Hastings

De geheime diensten draaien overuren. Geheime diensten, was dat niet het onderwerp waar Michael Hastings zijn nieuwe scoop over zou zijn gegaan. “Zou zijn” ja, dat leest u goed. Dat artikel komt niet meer, want hij heeft zijn ontploffende auto tegen een boom gereden. Allemaal verdacht, maar daar lullen we niet over bij “de media”. We kunnen ons niet gaan richten op “CONSPIRASIES”! Zonde…

Rolling Stone Magazine

Werkte hij niet voor Roling Stone magazine? Yes! Dat magazine dat het portret van Tsarnaev op de cover van de augustus editie plaatste? Check! Was de “schoonheid” van dit monster niet de reden dat de foto van de vissersboot werd gelekt? Klopt! Hmmm Dan is het cirkeltje weer rond.

cover rolling stone

Of ben ik nu weer te complotterig? Ik bedoel, als het echt zo’n gekkenhuis in de wereld was dan moesten we dat toch wel weten? Wanneer je met afleidingsmanoeuvres om de oren wordt geslagen is het ook wel lastig om de kop dr bij te houden, nie? Sla de krant maar open of check je Nu.nl app. Het gaat goed met de heren aan de top. De bonussen schieten, in tegenstelling tot mezelf, de pan uit. Het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen wordt nieuw leven ingeblazen en Obama werpt zich op om racisme in de strijd te gooien na de vrijspraak van Zimmermann. Als dat u niet bekoort hebben we altijd nog van Bommel of Kanye West in de aanbieding.

Natuurlijk mag ik de “puntjes” niet verbinden, maar wat heb jij te zeggen over die foto van Tsarnaev?

Oh, had je die nog niet gezien? Dan wordt het tijd om toch maar eens een kijkje te nemen op Infowars.com. Want als de media het niet komen brengen, dan moet je het gaan halen. Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het zoals het gaat. Toch, Rutte?

Dus meneer en mevrouw de zichzelf respecterende journalist, hier is de uitdaging… Breng je me de kletspraat om de leugens, van de Israelische arts, over de keel van Tsarnaev te legitimeren? Of pak je de draad op om voor “ons” de PUNTEN met elkaar te verbinden? Want de kat is uit de zak, en die maakte vreemde sprongen toch?

Komt de echte opwarming van de aarde eraan? Bloeit de koude oorlog weer op? Krijgen we, net als aankomende week, dan toch die felbegeerde, bloedhete zomer waar we al jaren op wachten?

Ik ben wel goed, maar niet gek. Het is de hoogste tijd dat jullie de pen gaan gebruiken waar die voor gemaakt is, voor een cent in China. En snel een beetje!

Ik maak me zorgen jongens! Echt…

De Grijze Duif
balpen
Bron: Gewoon-Nieuws
Originele Bron: Zaplog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten