zondag 7 februari 2016

MH17 gerecht mogelijk in Oekraïne? Is Koenders gek geworden?!


Op Nu.nl konden we in wat meer bedekte termen al lezen wat de meest recente ideeën van Bert Koenders voor een MH17-gerecht zijn, maar in de Shanghai Daily wordt het expliciet uitgesproken:

"The most realistic option would be the organization of the trial at a national level in one of the countries involved in the investigation, the Dutch FM told reporters after the two-day informal meeting of the EU foreign ministers council in the Dutch capital. Five countries are involved in the investigations. They are Australia, Belgium, Malaysia, the Netherlands and Ukraine. "

Na alle tumult van afgelopen week durft hij dit serieus voor te stellen? Is hij nou helemaal van de pot gerukt? De slager die zijn eigen vlees keurt? Het is te zot voor woorden en niet te bevatten dat hij dit serieus durft uit te spreken! Dit kan ab-so-luut geen optie zijn! Dat hij het durft uit te spreken vind ik juist na alle commotie grenzen aan volksverraad, gadverdamme!

En als klap op de vuurpijl, terug bij Nu.nl, steekt hij ook nog eens de malafide propagandameester Bellingcat een veer in de reett:

"Hij was ''heel positief'' over Bellingcat, een platform voor onderzoeksjournalistiek, dat volgens eigen zeggen heeft vastgesteld dat ongeveer twintig Russische militairen weten wie van hen op 17 juli 2014 een BUK-raket afvuurde op vlucht MH17. Dat kan justitie zeker helpen, denkt Koenders."

Sorry, ik sta voor van alles en nog wat open, maar dit gaat allemaal zo ver, dat ik niet kan geloven dat ik dit nu werkelijk aan het typen ben. Een absurd niveau van propaganda en uitermate surrealistisch gewoon, BAH!

Fijne zondag nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten