woensdag 17 juni 2015

Samantha Power: 'Oekraïne op weg model te worden voor andere landen'

 
'I think Ukraine is on road to becoming a model for countries countries around the world'  
 
Samantha Power is de Amerikaanse afgevaardigde bij de Verenigde Naties. En in een recent interview zegt ze het echt; 'Oekraïne is op weg een model voor andere landen te worden'. Oekraïne is een land ondergedompeld in oorlog, verscheurd door de Oost-West verkrachting en speelbal van de geopolitieke "war by proxy", maar Power ziet het als een lichtend voorbeeld voor de rest. Het is de wereld op z'n kop en veel gekker kan het toch niet meer worden?
 
Hieronder het Engelstalige bronartikel, met video. Statement op 8.17 minuten.
 


'Ukraine is on road to becoming a model for other countries', Samantha Power

United States Ambassador to the United Nations Samantha Power gave Ukraine Today an exclusive interview during her Kyiv visit to discuss ways of stopping the Kremlin’s aggression and to address the situation in the UN Security Council. 

According to Power, the U.S. president may be reluctant to provide lethal weapons to Ukraine due to risks of military escalation that may follow. However, Washington is willing to use economic and political isolation of Russia to provide for the implementation of Minsk Agreements, Ukraine Today reports.

“Overwhelmed by the Ukrainian spirit,” the U.S. ambassador to the UN called her trip to Ukraine a great opportunity to get facts and the truth about the reality of the Ukrainian crisis, as Russia dramatically distorts the information regarding Ukraine at the UN Security Council, she said.

Read more on UNIAN: http://www.unian.info/society/1090045-ukraine-is-on-road-to-becoming-a-model-for-other-countries-samantha-power-video.html

1 opmerking:

 1. ach ja, als je Poetin wilt isoleren is Oekraïne een voorbeeld land. Oekraïne heeft alle lijntjes naar Rusland doorgesneden. Mede daarom is het land er zo slecht aan toe. Ze willen niet naar Rusland exporteren en de europese unie heeft geen behoefte aan hun spullen, omdat ze altijd op de russische markt georienteerd geweest.
  Maar Poetin isoleren is helaas voor de zionistische anglo amerikaanse elite op dit moment een onmogelijkheid. Buiten amerika, europa en de bekende landen van de britse kroon is Poetin populairder dan ooit.
  Power is een humanitaire bomber. Uit naam om het libische volk te beschermen tegen een vreselijke dictator heeft ze samen met susan rice en hitlery clinton de trekker overgehaald om Libië door de NATO te laten bombarderen. Oorlogzuchtig onder de noemer van humaniteit.
  Het is ook een voorbeeld land voor hun hoe de bevolking moet worden verarmd. Iedereen arm en een paar oligarchen die alles bezitten. Dat willen ze overal in de wereld.
  Een voorbeeld land hoe je een niet gewenste leider kan afzetten en een goedwillende puppet kan instaleren.

  BeantwoordenVerwijderen